WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 0.00 /5

Sequoia Open Source ERP 0.8 Free download

Sequoia Open Source ERP 0.8 софтвер е Слободни Бизнис Софтвер софтвер кој е направен од страна Opensourcestrategies. 0.8 верзија на оваа програма која 59.6 MB големината им се нуди на корисниците лиценциран за Слободни. Sequoia Open Source ERP 0.8 софтверот е компатибилен со Windows 98/Windows 98 SE/Windows ME/Windows 2000/Windows XP оперативен систем. Уредник оценка е 0 надвор од 5. Може да го симнете овој Вертикални Пазари за слободен софтвер од нашата веб страница. Категории: Вертикални Пазари, Бизнис Софтвер Оперативен Систем WINDOWS.

Sequoia Open Source ERP 0.8 image
Sequoia Open Source Erp 0.8

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 0.8
  • Големина : 59.6 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Windows 98/Windows 98 SE/Windows ME/Windows 2000/Windows XP
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13